Plata și livrarea comenzilor

Modalităţi de livrare

Ridicarea produselor de la sediul Grain Trip

Puteți comanda online și apoi să ridicați comanda de la sediul nostru din Bdul. Nerva Traian, nr. 16, sector 3, 031046, București. Produsele comandate pot fi preluate personal de la magazinul nostru de Luni până Vineri, în intervalul orar 9 – 18, Sâmbătă și Duminică între orele 9 – 15. Pentru orice informaţii legate de starea comenzii tale, ne poţi contacta la numărul de telefon 031 401 4053 sau folosind formularul de contact de pe site.

Livrare prin curier

Produsele comandate pe site-ul www.graintrip.ro pot fi livrate prin Fan Curier oriunde în ţară. Livrarea se efectuează în termen de 24-48 de ore, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că produsele expediate vineri vor ajunge la destinaţie cel mai devreme luni). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.Costul pentru livrare este calculat automat în funcție de destinație și greutatea produselor comandate.

Modalităţi de plată

Plată prin transfer bancar / Internet banking

După confirmarea comenzii, veți primi pe email sumarul comenzii pe care o puteți achita prin transfer bancar / Internet banking în contul RO85BACX0000001655132000 deschis în numele Grain Trip Bakery S.R.L. la Unicredit Bank, filiala Mărășești. Livrarea comenzilor se va efectua după ce primim confirmarea efectuării plății.

Plata on-line cu un card bancar

Este posibilă efectuarea plăţii on-line cu card bancar în condiţii de siguranţă deplină prin intermediul platformei MobilPay (Netopia). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decat RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. Grain Trip Bakery S.R.L. nu solicită şi nu stocheaza detalii referitoare la cardurile utilizate, procesarea  plăților online făcându-se în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay.