Molino Rachello

Cu peste 100 de ani de tradiție și proceduri robuste, Molino Rachello implementează un lanț de aprovizionare 100% trasabil, certificat și monitorizat la fiecare pas în proces.

Credem în principiile unei economii etice, care poate susține bunăstarea fermierilor și asigura faptul că aceștia sunt răsplătiți într-un mod corect pentru munca lor, care ne transformă idealurile în realitate, în fiecare zi. Toate făinurile Molino Rachello sunt produse în Italia, cu trasabilitate 100% și respect pentru resursele naturale.

Trasabilitate și certificări – Inspecții regulate și transparența totală de la selectarea soiurilor de cereale pentru fiecare parcelă de pământ până la detalii proivind modul de cultivare și recoltate, implementând de asemenea și standardul de trasabilitate în domeniul alimentar ISO 22005.

Inspecții directe, efectuate de către agronomii noștri pe teren, astfel încât fermierii să implementeze cele mai bune practici.

Respect pentru mediu și un mediu social sustenabil. Respectăm resursele naturale și nu utilizăm niciodată substanțe chimice care pot dăuna recoltelor sau mediului înconjurător. Toți participanții de pe lanțul de producție sunt răsplătiți în mod corect pentru munca lor.

O varietate largă de făinuri premium. Oferim făinuri albe, semi-integrale sau integrale din diverse tipuri de cereale, bogate în substanțe nutritive, care pot fi consumate în deplină siguranță.

Molino Rachello este furnizor selectat atît de către Grain Trip, precum și pentru Homebakers by Grain Trip.


Afișez toate cele 10 rezultate